1) Központi rendelkezés következtében 03. 16-tól minden nem sürgős orvosi vizsgálat vagy beavatkozás elmarad. Kerepesen a vérvétel is szünetel.

2) A kötelező oltások beadásával kapcsolatban egyelőre egy szakmai ajánlásunk van a Házi Gyermekorvosok Egyesületétől, amely szerint az oltásokat nem kell elhalasztani. Egyelőre én is ezen a véleményen vagyok, ameddig nem kapok ezzel ellentétes utasítást, addig az oltásokat nem fogjuk elhalasztani.

3) Tekintettel arra, hogy szigorúan el kell különíteni az egészséges rendelést (a tanácsadást) a betegrendeléstől, ezért holnaptól védőoltást csak a tanácsadás idejében adok be. Aki nem tud megfelelő időpontot foglalni, Mónival egyeztessen.

4) Mivel mostantól már hazánkban is feltételezhető a "közösségi terjedés", fontos céllá vált az orvos-beteg találkozások számának is a lehető legalacsonyabbra szorítása. Ennek érdekében megkérek mindenkit, hogy csak és kizárólag abban az esetben jöjjön a rendelőbe, ha az mindenképpen szükséges, és mielőtt elindulna mindenképpen telefonáljon. 

5) Március 20-tól a pénteki rendelések időpontja megváltozik. Péntekenként 12-15 óráig lesznek a rendelések.

És a végére egy kis feszültésgoldó: karanténsláger

 

Vissza